De Beste Texas Instruments GRAFISCHE REKENMACHINEs

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GRAFISCHE REKENMACHINES VAN TEXAS INSTRUMENTS

Het Amerikaanse techbedrijf Texas Instruments produceert al tientallen jaren grafische rekenmachines en is daarmee een betrouwbare keuze voor je volgende rekenapparaat. De grafische rekenmachines van Texas Instruments zijn beschikbaar in tig verschillende modellen en ook een populaire keuze voor de middelbare school. Bijna alle modellen worden geaccepteerd tijdens de examens en door de veelal platte, compacte uitvoeringen passen ze eenvoudig dagelijks in je tas. Texas Instruments combineert ervaring sinds 1950 met constante updates en innovaties en biedt via hun eigen kanalen updates van de software aan, zodat jij altijd met de nieuwste versie werkt.

Een Texas Instruments grafische rekenmachine is beschikbaar in een natuurlijke monotone kleur of met een kleurendisplay. Het voordeel van een kleurenscherm is dat de verschillende onderdelen overzichtelijker kunnen worden weergegeven, wat een welkome hulp is tijdens het leren. Met een monotoon scherm heb je een beeld dat sterk overeenkomt met voorbeelden uit je wiskundeboek. Door de achtergrondverlichting van het scherm van je grafische rekenmachine zie je in ieder geval in alle lichtomstandigheden – dus ook als je ‘s avonds even moet doorhalen. Omdat er behoorlijk wat modellen op de markt zijn, hebben wij een selectie gemaakt van de best beoordeelde grafische rekenmachines van Texas Instruments, zodat jij geen onnodige tijd kwijt bent aan het vergelijken. Bekijk de heldere pros en cons om je keuze te maken.

TOPKEUZE GRAFISCHEREKENMACHINE.COM

BESTE TEXAS INSTRUMENTS GRAFISCHE REKENMACHINES TOP 3

Met een goede grafische rekenmachine kun je de meest complexe berekeningen uitvoeren en eenvoudig grafieken tekenen. Handig – of zelfs noodzakelijk – voor vakken als Wiskunde, Natuurwetenschappen of Economie. Ook is een grafische rekenmachine onmisbaar tijdens je eindexamen. Een goed idee om deze onderling te vergelijken dus voor je er een aankoopt.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE TEXAS INSTRUMENTS GRAFISCHE REKENMACHINES van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

Texas Instruments TI-84 CE-T
1. TEXAS INSTRUMENTS TI-84 PLUS CE-T
Texas Instruments TI-Nspire CX II-T (1)
2. TEXAS INSTRUMENTS TI-NSPIRE CX II-T
3. TEXAS INSTRUMENTS TI-NSPIRE™ CX II-T CAS

#1 – BESTE TEXAS INSTUMENTS GRAFISCHE REKENMACHINE TOP 3

TEXAS INSTRUMENTS TI-84 CE-T

Texas-Instruments-TI-84-CE-T
TEXAS INSTRUMENTS TI-84 CE-T PYTHON EDITION

Met de TI-84 Plus CE-T met Python App kun je sommen maken en leren programmeren in een! De Python app biedt je namelijk de mogelijkheid om code in te voeren en te zien wat dit doet. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van alle normale functies waar een grafische rekenmachine bekend om staat zoals het maken van vergelijkingen en plotten van grafieken.

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T heeft een groot kleurenscherm met hoge resolutie en wel 11 schermregels zodat je jouw grafieken en sommen duidelijk kunt zien. Daarnaast biedt de TI-84 CE-T een examenstand, waardoor je deze met een gerust hart kunt gebruiken op het eindexamen van je middelbare school.

De TI-84 Plus CE-T werkt niet op batterijen, maar op een oplaadbare accu. Het opladen van de accu duurt ongeveer 4 uur, dus hou daar rekening mee. Of zorg dat je een powerbank bij je hebt, dan kun je de TI-84 CE-T gewoon blijven gebruiken terwijl hij oplaadt.

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Nee, oplaadbare accu
Kleurenscherm: Ja
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Ja
Toegestaan tijdens CFA-examen: Nee
Grafisch Display: Ja
Aantal Schermregels: 11
PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Ja

#2 – BESTE TEXAS INSTRUMENTS GRAFISCHE REKENMACHINE TOP 3

TEXAS INSTRUMENTS TI-NSPIRE CX II-T

Texas-Instruments-TI-Nspire-CX-II-T
TEXAS INSTRUMENTS TI-NSPIRE CX II-T

De TI-Nspire CX II-T is een uitgebreide grafische rekenmachine inclusief Python software. Dankzij deze software kun je kennismaken met programmeren en leren wat diverse codes doen. Daarnaast kun je de TI-Nspire CX II-T natuurlijk gebruiken voor vakken als Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

De Texas Instruments TI-Nspire CXII-T beschikt over een examenstand en kun je dus gebruiken op je eindexamen van school. Ook beschikt dit model over een groot kleurenscherm met een hoge resolutie. Daardoor lees je duidelijk al je berekeningen en grafieken af op het scherm. Daarnaast maak je eenvoudig verbinding met je PC en iPad zodat je al je data kunt importeren. Handig toch?

Let er wel op dat de TI-Nspire CXII-T op een accu werkt. Zorg er dus voor dat je de grafische rekenmachine op tijd oplaadt, of dat je altijd een powerbank bij je hebt zodat je de rekenmachine kunt blijven gebruiken.

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Nee, oplaadbare accu
Kleurenscherm: Ja
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Ja
Toegestaan tijdens CFA-examen: Nee
Grafisch Display: Ja
Aantal Schermregels: 0
PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Ja

#3 – BESTE TEXAS INSTUMENTS GRAFISCHE REKENMACHINE TOP 3

Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS

TEXAS INSTRUMENTS TI-NSPIRE™ CX II-T CAS

De grafische rekenmachine Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS is een aanrader voor zowel studenten als leraren. De innovatieve TI-Nspire™-technologie biedt een ideale omgeving voor de vakken wiskunde, natuurwetenschappen en programmeren, waarbij de gebruiker door middel van activiteiten geholpen wordt in het leerproces. De docent- en leerlingsoftware sluit naadloos op elkaar aan en ook zijn de gegevens eenvoudig over te zetten naar PC, Mac of iPad.

Het apparaat heeft een oplaadbare accu en een handig kleurenscherm met kleurcodering, dat leren stimuleert doordat handelingen beter te begrijpen zijn. Daarnaast biedt deze grafische rekenmachine alle standaard berekeningen en functionaliteiten die je bij verwacht én zelfs nog een beetje meer dankzij de CAS toevoeging. Hiermee verken je wiskundige concepten op een nog hoger niveau dan met een standaard grafische rekenmachine. Ten slotte is deze Texas Instruments rekenmachine is goedgekeurd voor gebruik tijdens HAVO- en VWO-examens.

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Nee, oplaadbare accu
Kleurenscherm: Ja
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Ja
Toegestaan tijdens CFA-examen: Nee
Grafisch Display: Ja
Aantal Schermregels: 0
PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Ja

PARTNERS

Wil je een grafische rekenmachine van Texas Instruments kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Coolblue Logo
MediaMarkt Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING