De Beste HP GRAFISCHE REKENMACHINEs

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GRAFISCHE REKENMACHINES VAN HP

In plaats van voor tig verschillende modellen grafische rekenmachines te gaan, focust HP zich op de optimalisatie en innovatie binnen een zeer beperkt aanbod. Een HP grafische rekenmachine is daardoor voorzien van technologieën die het gebruik van – en het leren mét – het apparaat vergemakkelijken. Door de revolutionaire functionaliteit ziet een grafische rekenmachine van HP er bijna uit als een smartphone. Zo heeft de HP Prime een stijlvolle en dunne behuizing, een groot en handig touchscreen en een besturingssysteem dat overeenkomt met je mobiele telefoon of tablet. Dit zorgt voor het sneller integreren van de vele functies en het gemak waarmee de grafische rekenmachine gebruikt kan worden.

Bij HP hoef je dus niet te twijfelen over welk model er het best bij jou aansluit, want HP heeft alle innovatie en ervaring in één jasje gestoken: de HP Prime grafische rekenmachine. Dit apparaat wordt constant gevoed met nieuwe technologie en uiteraard hebben wij altijd de meest recente versie voor je klaarstaan binnen onze aanraders. Wie een grafische rekenmachine zoekt die intuïtief werkt, zonder problemen dagelijks mee kan in je tas en door de examenstand gewoon toegestaan is tijdens het centraal examen HAVO of VWO, zit bij HP op de juiste plek. Bekijk alle pros en cons hieronder.

TOPKEUZE GRAFISCHEREKENMACHINE.COM

BESTE HP GRAFISCHE REKENMACHINES

Met een goede grafische rekenmachine kun je de meest complexe berekeningen uitvoeren en eenvoudig grafieken tekenen. Handig – of zelfs noodzakelijk – voor vakken als Wiskunde, Natuurwetenschappen of Economie. Ook is een grafische rekenmachine onmisbaar tijdens je eindexamen. Een goed idee om deze onderling te vergelijken dus voor je er een aankoopt.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE HP GRAFISCHE REKENMACHINES van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. HP PRIME

#1 – BESTE HP GRAFISCHE REKENMACHINE

HP Prime

HP PRIME

De populaire HP Prime grafische rekenmachine is voorzien van een groot kleuren-touchscreen van bijna 9 centimeter breed. In combinatie met alle belangrijke toetsen geniet je hierdoor van ‘the best of both worlds’. Het model is niet zomaar een update van een oudere variant en bevat altijd de nieuwste technologie. Met deze HP grafische rekenmachine kun je grafieken en diagrammen direct verder analyseren met een simpel vingergebaar.

Op de HP Prime is het mogelijk om tekstbestanden toe te voegen en in de apps-omgeving vind je diverse welkome toepassingen, zoals het visualiseren van de taken om ze sneller onder de knie te krijgen en het maken van wetenschappelijke disciplines. Daarnaast heeft de HP Prime een krachtig Computer Algebra Systeem (CAS) waarmee je complexe berekeningen kunt uitvoeren.

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Nee, oplaadbare accu
Kleurenscherm: Ja
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Ja
Toegestaan tijdens CFA-examen: Nee
Grafisch Display: Ja
Aantal Schermregels:
11
PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Ja

PARTNERS

Wil je een grafische rekenmachine van HP kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Coolblue Logo
MediaMarkt Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING