De Beste Casio GRAFISCHE REKENMACHINEs

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GRAFISCHE REKENMACHINES VAN CASIO

Met een grafische rekenmachine van Casio ben je gegarandeerd van kwaliteit. Casio produceert namelijk al vele tientallen jaren grafische rekenmachines en is non-stop bezig met de allernieuwste updates en handige snufjes voor je rekenmachine. Zo vind je de grafische rekenmachines van Casio altijd tussen de aangeraden modellen door scholen en zijn de meeste modellen ook gewoon toegestaan tijdens examens. Enkele modellen van Casio zijn zo geavanceerd dat ze net iets té goed zijn voor een examen – maar daarmee dus zeker een overweging mocht je ze niet specifiek hiervoor nodig hebben. De Casio ClassPad is daar een mooi voorbeeld van, met z’n 4,8 inch LCD-kleurenscherm en massa-opslagfunctie.

Alle Casio grafische rekenmachines bevatten natuurlijk de basisfuncties zoals breuken, wortels, en trigonometrische functies en in veel gevallen ook geavanceerde mogelijkheden zoals differentiaalrekening, complexe samengestelde getallen en sigmaberekeningen. Ook voor nog meer geavanceerde berekeningen en door de gebruiker gedefinieerde formules kun je bij Casio terecht. De grafische rekenmachines zijn zo ontworpen dat ze comfortabel in de hand liggen en tegelijkertijd ook plat op een tafel gebruikt kunnen worden. Met een Casio rekenmachine op batterijen ben jij verzekerd van een lange accuduur en door achtergrondverlichting lees jij je berekeningen eenvoudig af in een donkere ruimte.

TOPKEUZE GRAFISCHEREKENMACHINE.COM

BESTE CASIO GRAFISCHE REKENMACHINES TOP 3

Met een goede grafische rekenmachine kun je de meest complexe berekeningen uitvoeren en eenvoudig grafieken tekenen. Handig – of zelfs noodzakelijk – voor vakken als Wiskunde, Natuurwetenschappen of Economie. Ook is een grafische rekenmachine onmisbaar tijdens je eindexamen. Een goed idee om deze onderling te vergelijken dus voor je er een aankoopt.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE CASIO GRAFISCHE REKENMACHINES van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

Casio FX-CG50
1. CASIO FX CG50
2. CASIO FX-9860GII
3. CASIO CLASSPAD FX-CP400

#1 – BESTE CASIO GRAFISCHE REKENMACHINE TOP 3

Casio FX-CG50

Casio FX-CG50
CASIO FX CG50

De Casio FX-CG50 is de opvolger van de Casio FX-CG20. Met zijn nieuwe processor gaat het maken van berekeningen nog snelle dan op het oude model. De Casio FX-CG50 is voorzien van een eindexamenstand en kun je dus gebruiken tijdens het Centraal Examen op de middelbare school.

Dankzij de grote hoeveelheid functies weet je zeker dat je met deze grafische rekenmachine alle opdrachten kunt oplossen. Het maken van hyperbolen en grafieken is geen enkel probleem en deze worden als 3D afbeelding vertoond. Vergelijkingen los je eenvoudig op en dankzij de 8 regels met 21 tekens hou je altijd het overzicht. Het kleurenscherm met hoge resolutie zorgt voor een scherp beeld en met de achtergrondverlichting aan lees je je berekeningen ook makkelijk af in donkere ruimtes.

En ben je even klaar met je les? Dan heb je de mogelijkheid om verschillende spelletjes te spelen op je Casio FX-CG50 zoals Flappy Bird, Snake of Pokemon!

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Ja, AAA
Kleurenscherm: Ja
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Ja
Toegestaan tijdens CFA-examen: Ja
Grafisch Display: Ja
Aantal Schermregels: 8

PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Ja

#2 – BESTE CASIO GRAFISCHE REKENMACHINE TOP 3

Casio FX-9860GII

CASIO FX-9860GII

De Casio FX-9860GII grafische rekenmachine is een ideaal basismodel en zeer geschikt voor middelbareschoolstudenten. De rekenmachine beschikt over alle noodzakelijke functies voor Wiskunde-studenten en is goedgekeurd voor de examens Wiskunde nieuwe stijl HAVO 2018 en VWO 2019.

De FX-9860GII heeft een toegankelijke prijs en bevat een groot ‘natuurlijk’ display waarop de formules hetzelfde verschijnen als dat ze in het wiskundeboek te zien zijn. Dit Casio rekenapparaat doet precies wat het moet doen, zonder overbodige afleidingen. Met een gewicht van 220 gram en dikte van 2,1 centimeter neem je ‘m zonder problemen dagelijks mee in je tas.

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Ja
Kleurenscherm: Nee
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Ja
Toegestaan tijdens CFA-examen: Nee
Grafisch Display: Ja
PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Ja

#3 – BESTE CASIO GRAFISCHE REKENMACHINE 2021 TOP 3

Casio Classpad FX-CP400

CASIO CLASSPAD FX-CP400

De Casio FX-CP400 ClassPad II is een topper van een grafische rekenmachine waar je niet op uitgekeken raakt. Kenmerkend voor deze geavanceerde rekenmachine is het LCD-scherm van maar liefst 4,8 inch, maar dat is zeker niet de enige reden waarom we hier zo’n fan van zijn. Deze Casio rekenmachine maakt het begrijpen van de vergelijkingen en grafische data makkelijk doordat het deze tegelijkertijd op het scherm kan laten zien. De kleuren maken alles levendig en bieden een helder onderscheid.

De FX-CP400 ClassPad II is zowel geschikt voor studenten om te helpen leren, als voor instructeurs om hiermee les te geven. De functies zijn handig gegroepeerd in drie leerniveaus en de rekenmachine kan via een Casio dataprojector op een groot scherm worden geprojecteerd. Voor examens is de rekenmachine helaas te geavanceerd, daarvoor zul je een andere moeten kiezen.

☑ morgen in huis

PRODUCT SPECIFICATIES

Batterijen: Ja
Kleurenscherm: Ja
Achtergrondverlichting: Ja
Toegestaan tijdens examen: Nee
Toegestaan tijdens CFA-examen: Nee
Grafisch Display: Ja
PC-verbinding: Ja
Bonprinter: Nee
Tax-converter: Nee
Valuta-omzetter: Nee
Zonnecel: Nee
Examenstand: Nee

PARTNERS

Wil je een grafische rekenmachine van Casio kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Coolblue Logo
MediaMarkt Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING